Η εταιρεία

Καλωσορίσατε στη νέα ιστοσελίδα evlogeite.gr

Μέσω της ιστοσελίδας μας, σας δίνετε η δυνατότητα να γνωρίσετε τα αγιορείτικα μοναστηριακά προϊόντα από το σπίτι σας καθώς επίσης να αντλήσετε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το περιβόλι της Παναγίας μας, τις Ιερές Μονές, τις θαυματουργές εικόνες, τους σύγχρονους γέροντες αλλά και να δοκιμάσετε νόστιμες μοναστηριακές συνταγές.

Το eshop evlogeite.gr διαθέτει τα γνήσια μοναστηριακά εργόχειρα σε όσους εκτιμούν την ορθόδοξη παράδοση και την αγιορείτικη κληρονομιά.
Με βάση το κατάστημά μας που είναι Εγνατία 42 στη Θεσσαλονίκη, αναζητούμε, δοκιμάζουμε και συγκεντρώνουμε ποιοτικά εργόχειρα και προϊόντα κυρίως από κελλιώτες μοναχούς και μοναστήρια. Τα μοναστηριακά προϊόντα παράγονται χωρίς βιασύνη και μόνο στο περίσσευμα του χρόνου των μοναχών. Για τον λόγο αυτό διατίθενται σε περιορισμένες ποσότητες σύμφωνα με την εποχή.
Η καλά διατηρημένη γνώση του παρελθόντος μπολιασμένη με αγάπη Θεού και μεράκι ανθρώπινο είναι η μοναδική συνταγή όλων αυτών που παρουσιάζουμε στον ιστοχώρο μας.
Η αγάπη και η εμπιστοσύνη που έχουμε στα μοναστηριακά προϊόντα οδήγησε την αναζήτησή μας και εκτός του Aγιώνυμου Όρους, σε ορθόδοξα μοναστήρια της λοιπής Ελλάδος αλλά και του κόσμου όλου. Ότι πραγματικά καλό εντοπίσουμε θα έχει σίγουρα θέση σ´αυτή μας την προσπάθεια.

Τα έργα που διαθέτει είναι: χειροποίητες αγιογραφίες έργα χειρός μοναχών του Αγίου Όρους, μοναστηριακές θεραπείες (κηραλοιφές, βότανα, σαπούνια και έλαια) και διατροφή (κρασιά, παρθένο ελαιόλαδο, μέλι, γλυκά και μαρμελάδες), βιβλία και πολλά άλλα προϊόντα που αξίζει να γνωρίσετε με μια επίσκεψη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Τα προϊόντα είναι 100% φυσικά, αγνά, από εκλεκτά βότανα της ελληνικής γης, προσεγμένα μελίσσια, πλούσιους αμπελώνες και ελαιώνες.
Με τις ευχές και ευλογίες των πατέρων και μοναχών που μας στηρίζουν, ευχόμαστε πνευματική και σωματική υγεία και προκοπή σε όλους εσάς που, ως εν δυνάμει καταναλωτές, γίνεστε ευεργέτες για τη συνέχιση και αναστήλωση των Ιερών Μονών και Κελιών.

H Παναγιά να σας σκεπάζει πάντα.